donderdag 12 juni 2014

Adobe Voice app (i-pad)

Adobe heeft een nieuwe app ideaal voor studenten om een kleine presentatie in te maken met behulp van foto's en zelf ingesproken tekst: de app heet dus: "voice".

Ik heb er vandaag even mee gespeeld en het is erg grappig en eenvoudig. Als je tenminste weet wat je wilt gaan vertellen. Daar wordt je ook nog bij geholpen.

Nadat je de app gedownload hebt en je begint krijg je een venster waarbij je kunt kiezen wat voor soort presentatie je wilt gaan maken.

Als je dan een keuze gemaakt hebt dan zie je onderin een aantal pagina's met een titel; een soort basis opzet voor de door jou gekozen soort presentatie.

Bovenin bij Themes kun je de achtergrond instellen voor als je groen niet mooi vindt. bij muziek kun je de achtergrondmuziek instellen.Bovenin 'layout' geeft de mogelijkheid om meerdere foto's naast elkaar te zetten of om een tekst en een afbeeldingen venster te hebben.

Onderin zie je het oranje microfoon icoon. Zolang je deze ingedrukt houdt kun je tekst opnemen.
Ben je niet tevreden kun je de ingesproken tekst gewoon opnieuw inspreken.

Als je klaar bent moet je het resultaat uploaden om er een video van te maken. Dit kan public of privé.
Vervolgens kun je hem delen met je hele familie op verschillende manieren.


Het onderwerp wat ik gekozen heb is HDR. Je kunt dit zien, via de link hieronder ook heb ik de embed code in dit blog geplakt.